Over Irene

Wat leuk je te ontmoeten! Mijn naam is Irene van Malsen, geboren (1982) en getogen in Tiel. Naast mijn baan als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor, ben ik creatief en expert op het gebied van Nederlandse taal. Van vele markten thuis, maar bovenal goed in taal, ontwerp en communicatie.  

Taal
Ik hou van alles wat met taal te maken heeft en ik zie snel hoe je iets zou kunnen zeggen en schrijven. Het is mijn ambitie Nederland taalkundig een beetje ‘mooier’ te maken door het opstellen en/of corrigeren van treffende teksten in welke vorm dan ook. Ik zou met Taal en Ontwerp graag bijdragen aan een beter Nederlands taalniveau, zowel onder scholieren en studenten als in het bedrijfsleven.

Ontwerp
Mijn creativiteit kan ik helemaal kwijt in het maken van een passend, origineel grafisch ontwerp. Ik ben een echte beelddenker. Als jij een onderwerp hebt, gaan we brainstormen en zoek ik er een passend beeld bij.

Vaardigheden
uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift – heldere communicatieve vaardigheden – organisatorisch talent – grafisch ontwerp – teksten schrijven (blogs)


Eigenschappen
leergierig – communicatief sterk – organisatorisch talent – creatief – loyaal – oog voor detail – sociaal – perfectionist


Hobby’s
In mijn vrije tijd kan je me regelmatig vinden op de tennisbaan, bezoek ik graag een festival/theater of houd ik me bezig met tekenen en schilderen. 
Daarnaast word ik blij van het zonnetje, mijn gezin, muziek, film, lekker eten, dingen ondernemen, een goed boek, gezelligheid met vrienden of familie en nog veeeeel meer.


Ik kan je helpen met alles dat met Nederlandse taal en/of ontwerp te maken heeft. Check m’n portfolio om te zien wat jij van mij kunt verwachten. Niets is te gek. Samen komen we tot een krachtig eindresultaat.


»
JA, DAT WIL IK! NEEM CONTACT MET MIJ OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK  «


Taal en Ontwerp – 
Irene van Malsen
info@taalenontwerp.nl 

06-34246446 (WhatsApp is zeker zo snel)