Maak jij je dromen waar?

 

 

Ken je dat gevoel? Je droomt al een tijd van iets, maar daar is de eeuwige twijfel. Een non-stop discussie met jezelf. “Ik wil het heel graag.” en “Ik weet zeker dat ik het kan.” versus “Zal er wel vraag naar zijn?” en “Wie zit er op mijn verhaal te wachten?”

Bij mij gingen er twee van deze jaren voorbij met elke dag deze gedachten door mijn hoofd. Tot ik in de herfst van 2016 genoeg moed had verzameld om begin 2017 deze grote stap eindelijk te kunnen zetten.

Stimulans zoeken bij familie, vrienden en collega’s. Je krijgt vaak te horen: “Daar moet je echt iets mee gaan doen.” of “Jij kan dat.” Herkenbaar? Neem dan de kans en spring in het diepe. Heb je toch nog je bedenkingen? “Bij twijfel, altijd doen.” Je kan beter spijt hebben van iets wat je wel hebt geprobeerd, dan van iets wat je altijd al gewild hebt … maar nooit hebt gedurfd.

 

Als dromen uitkomen

3 weken geleden heb ik het ‘gewoon’ gedaan, Taaljuf ingeschreven als onderneming bij de Kamer van Koophandel. En het is een heerlijk gevoel kan ik je vertellen. Gewoon doen dus. Niet wachten. Je kan het. Echt.

Het leven is een feestje. Vandaag vier ik zo’n feestje. Het uitbrengen van mijn eerste blog. Spannend? Ja. De moeite waard? Zeker weten. Nu al. Ik kan niet wachten om er nog meer te gaan schrijven. Ideëen genoeg.

 

 

Een nieuwe fase

Al weken geleden in de planning en vandaag is het ervan gekomen. Mijn jongste zoon naar de basisschool. Een traantje wegpinken en door. Zijn dromen komen ook uit op school vandaag, dat weet ik zeker. Hij was er hartstikke aan toe en mama ook. Loslaten.

In de pen klimmen en een blog schrijven. Hoe doe je dat? Na veelvuldig research te hebben gedaan naar het schrijven van pakkende teksten, is het motto ‘gewoon doen’ en ‘luisteren naar mijzelf en naar jou’. Loslaten en mijn gevoel volgen.


Klaar?

Nee. Nog lang niet. Ik ga mijn website nog verder uitbreiden. Maar vooral ga ik kijken naar hoe ik jou op taalkundig gebied kan helpen jouw dromen waar te maken. Ik zou je graag handige tips willen aanreiken die jou kunnen helpen op weg naar (taalkundig) succes.

 

 

Hulp nodig?

Taaljuf zit vol met plannen op het gebied van taal en ontwerp, welke ik heel graag met je wil delen. Voor het mooier maken van al je Nederlandstalige tekststukken en ontwerpen, zodat ook jij je dromen waar kunt maken.

Zit je met je handen in het haar bij het maken of nakijken van je (profiel)werkstuk, scriptie, stageverslag, (ondernemings)plan, tekst voor op je website, tijdschrift, flyer, advertentie, rapport, boek, column?

Taaljuf denkt mee en ontwerpt op het gebied van:

  • spelling
  • grammatica
  • stijl
  • tekststructuur
  • juiste interpunctie
  • herformuleren onlogische zinnen
  • lay-out
  • pakkende titel en ontwerp voorblad
  • (bedrijfs)logo, huisstijl, flyer, etc.

Niets is te gek. Ik brainstorm heel graag met jou mee.

 

Maak jij je dromen waar?
Tags:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *